Binnenkijken bij Ronald McDonald Huis

Veldhoven – Op woensdag 28 februari opent Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag zijn buurtgenoten, sponsors, donateurs, andere relaties van harte welkom om een kijkje te nemen in het Ronal McDonald Huis.

Op loopafstand

In de elf Ronald McDonald Huizen in Nederland vinden families een huiselijke plek op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. Hier laten zij de ziekenhuisomgeving even los en kunnen ze toch binnen enkele seconden weer aan het ziekenhuisbed van hun kind staan. Zo zijn families dicht bij elkaar, wanneer zij dat het hardst nodig hebben.

Beleef het van dichtbij

Op 28 februari brengen Ronald McDonald Huis graag buurtgenoten, betrokkenen en geïnteresseerden dicht bij elkaar tijdens deze ‘Open Huizen Dag’. Een unieke kans om de gastvrijheid te ervaren en kennis te maken met de betrokken vrijwilligers die het Huis dag en nacht draaiende houden. En om mee te krijgen hoe families met een ziek kind van het Huis hun tijdelijke thuis maken. Bezoekers kunnen de impact zelf van dichtbij beleven.

Kom langs

Ronald McDonald Huis Zuioost-Brabant verwelkomt je graag op De Run 4604 van 13.30 –
16.00 uur Geheel vrijblijvend en zonder afspraak kun je deze dag binnenlopen.

Over Ronald McDonald huis Zuidoost-Brabant

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In Ronald McDonald Huis ZuidoostBrabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Máxima MC Veldhoven. Een Ronald McDonald Huis is veel meer is dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er steun bij het management en de vrijwilligers die er werken. Maar vooral bij andere ouders, die zich in dezelfde onzekere en moeilijke situatie bevinden. Het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant 24 uur
per dag, 7 dagen in de week gerund door vrijwilligers.