Boekenmarkt Oerle weer vol verrassingen

Oerle – Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober is er weer Boekenmarkt Oerle. Deze markt staat bekend als een van de grootste boekenmarkten in de regio en vindt plaats in dorpscentrum d’Ouw School aan de Oude Kerkstraat 18 in Oerle. Van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Iedere 50e bezoeker ontvangt bij binnenkomst een leuke attentie. Daarnaast kunt u via de sociale media en de website www.oerle.info vier verschillende tegoedbonnen downloaden. Die kunt u tijdens de markt inwisselen voor een gratis boek.

Ruim assortiment kunstboeken

Boekenmarkt Oerle staat bekend om haar ruim opgezette, goed gesorteerde assortiment. De boeken zijn gerubriceerd uitgestald en er zijn ook LP’s, DVD’s en cd’s te koop. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in goede staat zijn. Zo zijn er deze keer heel veel kunstboeken. Maar natuurlijk ook romans, thrillers, detectives, literatuur, chicklits, liefdesromans, kookboeken, reisboeken, naslagwerken, kunstboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer.

Koers voor Kids

De Kinderredactie van de Koers van Oers; de ‘Koers voor Kids’, helpt tijdens de boekenmarkt mee met het verkopen van kinderboeken. Er is een leuke kinderhoek ingericht. Kinderen kunnen daar op hun gemak door een boek bladeren, een kleurplaat kleuren of lekker ‘chillen’ als er een verhaaltje wordt voorgelezen.

De stichting Koers van Oers is verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van het dorpsblad de Koers van Oers, de website www.oerle.info en de Facebookpagina van de Koers van Oers. De boekenmarkt wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: secretariaat@koersvanoers.nl of bel Miranda van Vlerken: (0625522567).