Dementiecafé op 5 september voor mantelzorgers

Berkt – Dementie is een complexe uitdaging, zeker voor mantelzorgers. Zorg verlenen aan een dierbare kan onzekerheden geven. Wat gaat er gebeuren? Wat komt er op me af? Het Dementiecafé op dinsdag 5 september kan uitkomst bieden. In het Dementiecafé komen vele moeilijke kwesties aan de orde.

Het café vindt plaats aan de Wilgenman 1 in Veldhoven. Bezoekers zijn vanaf 19:00 uur welkom. Het programma start om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. De toegang is gratis. Deze avond staat in het teken van het delen van waardevolle informatie en het samenbrengen van mensen die met dementie te maken hebben.

De essentie van de avond draait om het verlichten van de last die mantelzorgers dragen. Ervaringsdeskundigen Greet en Mirjam zullen een inkijk geven in hun persoonlijke reis door het gehele proces rondom dementie. Anke van Hest is welzijnscoördinator van het Steunpunt Mantelzorg. Zij zal inzichten delen om mantelzorgers te helpen navigeren door dit uitdagende traject.

De avond is een unieke gelegenheid om te luisteren, te leren en verbinding te maken met andere mantelzorgers. Bent u een mantelzorger, verzorgt u iemand met dementie of bent u gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp? Dan is dit evenement voor u bedoeld. De kracht van gedeelde verhalen en het leren van anderen zal u inspireren en ondersteunen.

Voor meer informatie, neem contact op met Patricia Kohlen van SWOVE. Zij staat klaar om uw vragen te beantwoorden op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur. Bel 040 – 254 00 66 of stuur een e-mail naar p.kohlen@swove.nl.