Fanfare Wilhelmina ontmoet Veldhovens Muziekkorps

Hoogeloon – Op vrijdagavond 12 april ontvangt Fanfare Wilhelmina de muzikanten van het Veldhovens Muziekkorps (VMK) in MFA D’n Anloôp in Hoogeloon. Samen gaan zij de avond muzikaal invullen met een afwisselend programma. Gratis toegang, aanvang 20:00 uur.

Als eerste zal de jeugdslagwerkgroep van Wilhelmina van zich laten horen. Vijf jonge, enthousiaste gasten die samen veel plezier beleven aan het bespelen van slagwerk. Daarna treedt de percussiegroep van Wilhelmina op, dat als generale dient voor haar deelname aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK), een dag later op 13 april in Barneveld.

Vervolgens is het de beurt aan het VMK harmonieorkest. Het korps staat garant voor gevarieerde programma’s, een breed repertoire en muzikale uitdagingen. Na de pauze laat de slagwerkgroep van het VMK van zich horen, samen met diverse solisten op marimba, euphonium en dwarsfluit. De avond wordt afgesloten door het fanfareorkest van Wilhelmina met een afwisselend programma en solist op alt-saxofoon.

Een mooie avond die gratis te bezoeken is. Het programma begint om 20.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

U vind MFA D’n Anloôp aan Maalderij 3, 5528 AE Hoogeloon