Maarten Dammers signeert zijn boek in Veldhoven

Centrum – Op zaterdagmiddag 15 juli komt Maarten Dammers, bekend van het RTL4 programma Verslaafd! naar de Brunawinkel. Daar signeert hij zijn boek “Ik ben Maarten en ik ben verslaafd”.

Maarten Dammers dronk zijn eerste biertje toen hij dertien jaar oud was. Het voelde als thuiskomen. Dat is het begin van een ruim veertig jaar durende, alles vernietigende verslaving. Dammers wist één ding zeker: hij was geboren om te rock-’n-rollen. 45 jaar lang danste hij op de vulkaan, nachten doorhalend op drank, coke, speed en zijn eigen hoogmoed. Tot de onvermijdelijke val. Na talloze mislukte pogingen om nu écht te stoppen, zette zijn vrouw hem het huis uit en belandde hij in een tentje onder een bankje in het park in Alkmaar.

In “Ik ben Maarten en ik ben verslaafd” vertelt Maarten Dammers op eerlijke en nietsontziende wijze zijn ongelooflijke verhaal van een mateloos en soms machteloos leven. Elf jaar geleden zette hij de eerste stappen op weg naar zijn herstel, iets waar hij nog elke dag aan werkt. Uiteindelijk slaagt hij erin, via de twaalf stappen van het Minnesota-model, clean te worden en te blijven en herstelt hij het contact met zijn dierbaren. Wonder boven wonder wist hij zelfs het contact te herstellen met zijn vervreemde moeder, vrouw en dochters. Maarten is bekend als interventionist en familiebehandelaar van het RTL4-programma Verslaafd!, van de Videoland documentaire Papa is verslaafd en het NTR programma Dreamschool. Daarnaast is Maarten als counselor verbonden aan SolutionS Center voor Verslavingszorg. Het is zijn missie mensen dezelfde steun te geven die hij zelf heeft mogen ontvangen tijdens zijn herstel.

Maarten Dammers zal zaterdagmiddag 15 juli van 14.00 tot 16.00 uur bij Boekhandel Bruna Veldhoven aan de Pleintjes 80 in het Citcyentrum de boeken voorzien van zijn handtekening en eventueel een persoonlijke noot.