Oranjemarkt Veldhoven zoekt lokaal talent!

Centrum – Wil jij bezoekers van Oranjemarkt Veldhoven op zaterdag 27 april laten zien van wat jij in je mars hebt? Zingend, dansend, muziek makend of bijvoorbeeld jongleren? Als je tussen de 5 en 99 jaar bent met een leuke act van maximaal 15 tot 20 minuten kun je je aanmelden. Solo of met een groep tot 15 personen.

Aanmelden kan via e-mail naar programma@oranjemarktveldhoven.nl. Wie weet sta jij dan op Koningsdag in de spotlights op het talentenpodium. Sluitingsdatum om je aan te melden is 15 maart. Meer informatie is te vinden op de website van Oranjemarkt Veldhoven www.oranjemarktveldhoven.nl

Veldhoven viert voor de 30ste maal Oranjemarkt Veldhoven op zaterdag 27 april, de verjaardag van onze Koning. Ter gelegenheid van deze feestelijke jubileumeditie wordt het een nog groter feest van, voor en door Veldhoven.

Naast de markt is er vertier voor jong een oud. Zo zijn er o.a. een podium op het Meiveld en eentje in het Burgemeester Elzenpark en diverse activiteiten voor de jeugd. Nieuw ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan is een derde podium bij het plein ter hoogte van Bree. Hier krijgt talent uit Veldhoven en omgeving de mogelijkheid zichzelf te laten zien voor het grote publiek.

Marktkramen verhuur gestart

Natuurlijk vindt u ook tijdens de jubileum editie van de oranjemarkt grondplaatsen en kramen verspreid door het Citycentrum. De verhuur van de kramen is inmiddels in volle gang. Wilt u zeker zijn van een plek op de Oranjemarkt, dan kunt u voor een klein bedrag een kraam huren. Wilt u graag een kraam reserveren, kijk dan op www.oranjemarktveldhoven.nl/marktkraam-huren/. Daarnaast zijn er op Koningsdag honderden gratis grondplaatsen door het gehele Citycentrum. De grondplaatsen kunt u niet van tevoren reserveren.

De Oranjemarkt Veldhoven is al jaren een groot succes voor de inwoners van Veldhoven en omgeving. Een uniek evenement, van, voor en door Veldhoven met elk jaar ruim 25.000 bezoekers die elkaar ontmoeten en komen genieten van de vrijmarkt, de optredens en de vele activiteiten voor jong en oud. Net als de voorgaande edities is het evenement ook nu weer gratis toegankelijk.