Rabo Clubsupport: stem op Omroep Veldhoven

Uw lokale omroep doet dit jaar mee aan Rabo Clubsupport. Als u lid bent van de Rabobank, mag u stemmen. Mogen wij op uw stem rekenen? 

Elk jaar geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de samenleving. Aan Omroep Veldhoven bijvoorbeeld. De omroep wil u informeren op het gebied van maatschappelijke, culturele, sportieve, godsdienstige en geestelijk behoeften. Ook doen wij ons best om Veldhovenaren actief te laten deelnemen aan activiteiten binnen de gemeente. Dat gebeurt vanuit een stichting, dus wij zijn afhankelijk van subsidie en reclame inkomsten. Rabo Clubsupport is  voor ons zeer belangrijk. Mogen wij op uw stem rekenen?

Ons doel

De opbrengst van Clubsupport gaat dit jaar naar junior-journalist opleiden om de lokale journalistiek en nieuwsgaring binnen de gemeente Veldhoven te versterken.

Vorig jaar

Aanschaf van apparatuur om live te kunnen streamen naar Youtube. U heeft dit kunnen zien tijdens de carnavalsoptocht en tijdens de live uitzending vanaf de Oranjemarkt in het City Centrum.

Stemmen

Als Rabo-lid kunt u ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan van 4 tot en met 26 september. Dat kan op de Rabo app en de website. Hier kunt u stemmen.