Rotary Valkenswaard houdt fundraising

VALKENSWAARD – Rotary Valkenswaard houdt op zondag 30 juni een fundraising voor het goede doel. In de parktuin van mevrouw Van Best verzorgen het Paul van Kemenade Quintet en Koninklijke Harmonie UNA een openluchtconcert.

Volgens woordvoerster Ilse Staals komt de opbrengst geheel ten goede aan de goede doelen van Rotary Valkenswaard, waaronder Stichting Met je hart Valkenswaard. “Een groot aantal van de gasten van Met je hart is aanwezig en wordt gefêteerd op deze mooie middag van ontmoeten, samenzijn en herkenning.”

De aanvang van het concert is om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Het programma eindigt om 16.00 uur. De parktuin is gelegen aan de Molenstraat 210 in Valkenswaard. Er is een parkeerplaats voor auto’s en fietsen tegenover de ingang van de tuin.

Entree

De entree bedraagt 5 euro en komt geheel ten goede aan het goede doel. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang. Koffie/thee, appeltaart, frisdrank, fruitsappen en licht alcoholische dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Deze muzikale middag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Etty van Best-Wiegersma, Koninklijke Harmonie UNA, Paul van Kemenade en Quintet, Drankenhandel Claes en Stichting Met je hart.

Voor meer informatie:  www.theehuisvanmevrouwvanbest.nl