UNA-trainer Harrie Gommans stopt aan het einde van het seizoen

Zeelst – UNA-trainer Harrie Gommans heeft de Technische Commissie van UNA laten weten aan het einde van het lopende seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Dit maakte UNA deze donderdagavond bekend in een persbericht. Gommans volgde 4 jaar geleden in de winterstop van het seizoen 2019/20 Ger Demin op als hoofdtrainer van UNA.

UNA is voor mij een fantastische club, met fijne mensen waar ik als mens nog jarenlang had kunnen blijven, aldus Gommans. Daarnaast ben ik UNA dankbaar dat ik destijds als jonge trainer de kans heb gekregen. Ik merk alleen aan mezelf dat ik na 4,5 jaar toe ben aan een nieuwe uitdaging. Uiteraard zal ik me tot en met de laatste dag inzetten en focussen om onze gezamenlijke ambitie en doelstellingen te kunnen gaan behalen, besluit Gommans.

UNA heeft in de afgelopen jaren stappen kunnen zetten met Harrie Gommans als hoofdtrainer, vervolgt Willem Bakermans, lid Technische Commissie van UNA. Het team heeft zich goed ontwikkeld en we boeken nog steeds progressie met elkaar, aldus Bakermans.