Vakantieboeken scoren op de Boekenmarkt Oerle

Oerle – Op zaterdag 8 juli 2023 is er weer de kleinschalige boekenmarkt in de open lucht. De markt wordt gehouden op het schoolplein van basisschool St. Jan baptist; Oude Kerkstraat 27 in Oerle. Het begint om 11 uur en eindigt om 17 uur. 

Tijdens deze markt worden leesboeken uitgestald voor zowel kinderen als volwassenen. Diverse vrijwilligers van de Koers van Oers zorgen ervoor dat ruim 200 dozen met de allermooiste boeken voor u worden uitgestald. Daarbij worden zij geholpen door de kinderredactie Koers voor Kids. Voor iedere 50e bezoeker is er een leuke verrassing en iedere klant krijgt bij de kassa nog een leuke attentie.

De boeken zijn goed gerubriceerd en zijn bovendien op alfabetische volgorde gerangschikt. Er zijn ook LP’s, DVD’s en cd’s te koop. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in zéér goede staat zijn. Zo zijn er romans, thrillers, detectives, literatuur, reisboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer. De grote boekenmarkt vindt plaats in het laatste weekend van oktober.

De stichting Koers van Oers is verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van het dorpsblad de Koers van Oers, de website www.oerle.info en de Facebook pagina Koers van Oers. De boekenmarkt wordt door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.

Bij heel slecht weer gaat de boekenmarkt niet door. Voor meer informatie kunt u terecht bij: secretariaat@koersvanoers.nl of bel Miranda van Vlerken: (040 – 205 32 38).