Zondag 2 juli weer Muziek aan de Gender

Veldhoven Dorp – Het Veldhovens Muziekkorps organiseert op 2 juli een muzikale middag op de Plaatse. Een traditie sinds 2010. De bedoeling is het publiek vermaken met gezellige muziek door de complete vereniging. De kiosk is weer het decor, het terras de plek voor een drankje. Voor de jeugd is er het springkussen en een friettent voor een hapje.

Op het programma dat om 14:00 uur begint staan beide slagwerkgroepen, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en dit jaar ook het nieuwste onderdeel, het ‘Hee Doede Mee’ orkest. Daarin doen mensen mee die nog nooit een instrument hebben bespeeld. Na het slotconcert van afgelopen 30 april is het Hee Doede Mee orkest een feit. Tijdens Muziek op de Plaatse zullen deze muzikanten laten horen wat ze in 5 maanden hebben geleerd.

Programma

Het programma begint om 14:00 uur met een vrolijk gevarieerd programma. De slagwerkgroepen beginnen. Met marimba’s, xylofoons, klokkenspelen en overige slagwerkinstrumenten laten deze Nederlands kampioenen horen wat ze kunnen. De slagwerkgroepen worden afgewisseld met het opleidingsorkest en het Hee Doede Mee orkest. De middag wordt afgesloten met een vrolijk, herkenbare muziek door het harmonieorkest.

Moment van kennismaken

Bent u in de afgelopen periode in Veldhoven-dorp of omgeving komen wonen? Bespeelt u een blaas- of slagwerkinstrument? Of bent u van plan om muziek te gaan maken, dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze vereniging. ’s Middags kunt u hierover inlichtingen vragen.

Meer informatie op www.veldhovensmuziekkorps