Museum ’t Oude Slot zoekt helpende handen

Zelst – Het museum ’t Oude Slot doet weer mee aan de actie NLdoet van het Oranje Fonds. Op zaterdag 16 maart gaat ze de oude boerenkarren van het museum in de lijnolie zetten. Daardoor worden deze karren weerbestendig voor tentoonstelling in de museumtuin. Wie helpt mee?

Het museum zoekt enthousiaste mensen die daarbij willen helpen. Aanmelden kan voor een hele dag of voor een dagdeel. Het museum zorgt voor een afdak en alle materialen die nodig zijn. Uiteraard is er voor de vrijwilligers een drankje en iets lekkers. Vrijwilligers die de hele dag meehelpen krijgen ook een lunch. Er is werk voor 6 tot 8 mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Aanvang van het werk is op zaterdag 16 maart om 10.00 uur en de eindtijd is rond 16.00 uur.

Aanmelden via NLdoet

Je kunt je vanaf nu aanmelden. Ga naar www.nldoet.nl en klik op de button ‘activiteit zoeken’. Vul dan trefwoord ‘Veldhoven’ of ‘museum’ in. Kies museum ’t Oude Slot en meld u aan. U krijgt automatisch een bevestigingsmail. Het verdere contact loopt direct via het museum. Graag tot ziens!

Vrijwilliger worden

Het Oranje Fonds zet met de vrijwilligersactie NLdoet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers. De bedoeling van NLdoet is dat je kunt ervaren of vrijwilligerswerk iets voor jou is. Heb je belangstelling om vrijwilligerswerk te doen bij het museum? Bekijk de website eens of loop binnen tijdens de openingstijden.