Wim Renders nu erelid van UNA

Zeelst – Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 20 november is Wim Renders tot zijn grote verrassing met algemene stemmen benoemd tot Erelid van v.v. UNA. Hij is al ruim 50 jaar actief als vrijwilliger binnen de vereniging in vele verschillende functies.

Een greep hieruit: lid van het hoofdbestuur, medewerker bij de toegangscontrole aan de poort van het sportpark, tuinonderhoud aan het sportpark, medewerker bij het (inmiddels ter ziele) clubblad UNAniem, vrijwilliger bij de kienavonden van de Supportersclub. Over 1,5 maand stopt Wim bij de Maandagmorgen onderhoudsploeg, waarmee een einde komt aan ruim 50 jaar vrijwilligerswerk. Een periode waarop zowel Wim als UNA met een bijzonder positief gevoel terugkijken.

Wim is een man van weinig woorden maar van vele daden. Het voorstel van het bestuur om Wim te benoemen tot Erelid werd dan ook ondersteund door alle aanwezige leden en begeleid door een groots applaus. Wim is hiermee toegetreden tot het zeer selecte gezelschap van Ereleden van v.v. UNA.