RKVVO wint de 19e Veldhovencup

Zaterdagavond 26 augustus vond de jaarlijkse Veldhovencup plaats. RKVVO werd de winnaar van het toernooi van de vier Veldhovense voetbalverenigingen. RKVVO kwam met twee overwinningen tegen Marvilde en Rood-wit en een gelijkspel tegen UNA tot de meeste punten.

Sportwethouder Thomas van Broekhoven reikte de wisselbokaal uit aan speler Jordan Bujitu van RKVVO. Een vakkundige jury beoordeelde de beste speler en beste keeper van het toernooi. De beste speler werd Noah Nguyen van UNA. De beste keeper was Corne van der Heijden van Rood-wit.

De Veldhovencup wordt sinds 2003 georganiseerd. Door corona zijn twee edities niet doorgegaan. Hierdoor was het dit jaar de 19de keer. De eerste editie werd georganiseerd door RKVVO in het jublieumprogramma van hun 60 jarig bestaan. De Veldhovencup vindt jaarlijks afwisselend op de voetballocaties van de vier Veldhovense voetbalverenigingen plaats.

De volgende editie wordt in 2024 georganiseerd door Rood-wit. Zij zullen dit toernooi organiseren samen met hun 100 jarig jubileum.